Results 1 to 3 of 3

Thread: Onlayn Aviator Azərbaycanda harada var?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Hostboard Member Samson_Bashir's Avatar
    Follows
    0
    Following
    0
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)

Onlayn Aviator Azərbaycanda harada var?

Salam, canım dostlarım! Bilirəm ki, “Aviator” oyunu çox populyardır. Bəs Azərbaycanda onu onlayn haradan yükləmək olar? Mən də qoşulmaq istəyirəm. Yardım etsəniz, çox minnətdar olaram.

Junior Hostboard Member serpetskiyvaleriy's Avatar
    Follows
    0
    Following
    0
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)

Re: Onlayn Aviator Azərbaycanda harada var?

Hörmətli həmvətənlər! Aviator oynamaq üçün haranı axtardığınızı bilirəm. Bəli, mən də sizin kimi ilk öncə bu oyunu kompüterdə oynamışdım. Amma, mobil versiyası o qədər rahatdır ki, mən artıq çoxdan yalnız telefondan istifadə edirəm. Təsəvvür edin, işdən sonra evə gedərkən yolda, ya da istirahət günündə bağda oturaraq Aviator oynamaq necə gözəl olur. Mobil versiya sadəcə mobil telefonda işləmir https://aviator-az.com/aviator-yukle/ Tabletlərdə də rahat oynamaq mümkündür. Əsas odur ki, cihazınızın əməliyyat sistemi Android ya da iOS olsun. Bu platformalar üçün oyun tam optimallaşdırılıb, yəni heç bir yavaşlama, donma və ya başqa texniki problem görməyəcəksiniz. Qrafikası da eynilə kompüterdəki kimi keyfiyyətlidir. Belə ki, istənilən yerdən istədiyiniz zaman rahatca Aviator oynaya bilərsiniz. Bir sözlə, əgər Aviator sizə əlçatan və əyləncəli olmalıdırsa, mobil versiyası sizin üçün ideal seçimdir.

Hostboard Member Samson_Bashir's Avatar
    Follows
    0
    Following
    0
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0 Post(s)

Re: Onlayn Aviator Azərbaycanda harada var?

Təşəkkür edirəm, bilmirdim belə bir yer var. aviator-az oyununu yükləmək üçün linki yoxlayacam, əla məsləhət idi!

Tags for this Thread